• Δωρεάν Αποστολή Για αγορές πάνω απο 90€ και βάρους έως 2 kgr

Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Τα προσωπικά σας δεδομένα, είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της μυστικότητας σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σας μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες αποτελεσματικά και για να παρέχουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία αγορών.

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική μυστικότητάς μας. Το κατάστημα αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το www.renata.gr και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.

Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Κατά τα λοιπά το www.renata.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα www.renata.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το www.renata.gr.

Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Ποιες πληροφορίες συλλέγονται πώς χρησιμοποιούνται; 

Όταν τοποθετείτε μια εντολή-παραγγελία σε μας, σας ζητάμε τις ακόλουθες πληροφορίες προκειμένου να υποβληθούν σε επεξεργασία και να συμπληρωθεί η εντολή-παραγγελία σας ώστε να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για την κατάσταση της εντολής-παραγγελίας σας:

Ονομα και Επώνυμο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
Διεύθυνση αποστολής τιμολόγησης

Τηλέφωνα Επικοινωνίας ( Οικίας ή γραφείου και κινητό)

Αριθμός πιστωτικών καρτών ( Προαιρετικά μόνο σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα )
Ημερομηνία λήξης πιστωτικών καρτών ( Προαιρετικά μόνο σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα )

Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών καταχωρούνται αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον της τράπεζας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των στοιχείων που μας έχετε παράσχει και να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία της εμπορικής συναλλαγής.

Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρειαζόμαστε μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οποία χρησιμοποιούμε για να στείλουμε τις πληροφορίες που ζητήσατε. 

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών 

Το www.renata.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο www.renata.gr.
Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το www.renata.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα.

Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το www.renata.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το www.renata.gr μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@renata.gr

Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του www.renata.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.renata.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του.


Το www.renata.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά).

Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. 

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.renata.gr, σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή όπως επίσης για την προστασία, των εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών και αξιώσεων (π.χ. Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος).

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το www.renata.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική.

Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. 

Η συγκατάθεσή σας 

Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου www.renata.gr μας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση αυτών των πληροφοριών από το www.renata.gr.

Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις τις αποκαλύπτουμε. 

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Skroutz.gr

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεργασίας της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Skroutz.gr,  για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.